tirsdag 12. april 2011

Fjällbacka GK- Sverige. 10. april 2011

Sesongstart 2011 i Sverige!

Sett tilbake mot tee på hull 7.
*Klikk på bildene for større versjon.

Pris: 
450,- sek (Kunne godt vært litt billigere på starten av sesongen, i juli er det verdt det, ikke april).

4/10

Banens stand:
Dette var årets første runde, og i utgangspunktet var det for vått for å spille, derfor føler vi at det er litt dårlig gjort og ta med dette punktet.
Vi har spilt banen tidligere under glimrende forhold, men i dag var den i en forferdelig stand. På noen av hullene vil kano være å foretrekke fremfor bil. Dette gjelder hull 1, 2, 7, 9, 14, 15, 17 og 18 (Nesten halve banen med andre ord). Banen ligger i elvemunningen, da er det kanskje forventet at det er slik på begynnelsen av sesongen, men absolutt ikke godkjent av den grunn. Greenene var overraskende bra, med lik standard på de aller fleste. De var tørre, harde og midt på treet kjappe. Ca. 80 prosent av bunkerene var tørre og fine, ganske uvant så tidlig i sesongen. Matteutslag trekker ned, det gjør også avstandsmarkeringene. 150 m markeringene var tydelige, men ikke 100 m..

3/10

Backdrop/Layout:

Backdropen er ikke av de mest spennende vi har sett, men den svenske skjärgården er tydelig tilstede. Det liker vi :) Layouten er bra, men ikke noe som skiller seg veldig ut.

6/10
Atmosfære: 
Upåklagelig atmosfære, mange glade golfere som er ute på årets første runde. Folka som jobber i proshopen og i klubbhuset er meget hyggelige.

7/10

Scorecort, baneguide, banens lengde, slope osv.:
Par 71, 5664 meter fra gul tee.
Standard scorekort med ekstra plass for å fylle ut fairway hit, green in regulation, sand og putt, bra.
Gratis baneguide!!

8/10 

Tralle/bil.
Masse traller, vi glemte dessverre å sjekke prisen. Biler er vel strengt tatt ikke nødvendig for de under 90 år, men ring de for priser hvis du er klar for en kjapp runde.

5/10

Vanskelighetsgrad:
Ganske lettspilt bane, åpen og grei. Noen hull har masse vann i spill som trekker opp vanskelighetsgraden. Noen hull med O.B. langs hele hullet som kan forkludre spillet ditt betraktelig.

5/10
Sjekk nettsiden HER
Første utslag over elven og inn i våtmarksområdet som kalles for "fairway".

Hull 15. Her ser man litt av standen på fairwayen. Vi tok ingen bilder av det verste, dette var ikke bevisst men vi leiter  alltid etter hyggelige ting å ta bilde av, gjørma var ikke en av de.

Hull 16, par 3.

Elevert utslag på hull 17. Anråsälven til høyre.


Pluss og minus:
- Pluss:
De har åpent, det går an å spille! Gratis baneguide er heller ikke feil :) Vi syns også at det er ett vakkert område, det må også legges til at harryhandling på veien faktisk er ett stort pluss..
- Minus: 
Vann. Gjørme. Vått. Gjørme. Vann.

- Dritkult å få starta golfsesongen, gleder oss til å komme tilbake når den er i bedre stand!

Totalvurdering: 4/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar